Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 15-May-2020

  • Vizualizari: 826

Opel Mokka se află în faza finală de testare

A doua generație a lui Opel Mokka se află în faza finală de testare, iar inginerii efectuează ultimele reglaje ale suspensiei. Anterior, trenul de rulare și sistemele de asistență au fost reglate în timpul testelor de iarnă din zona arctică. A doua generație a lui Opel Mokka va ajunge la clienți anul viitor.

Viitoarea generație a lui Opel Mokka va fi realizată pe platforma modulară comună (CMP) a grupului PSA, optimizată pentru folosirea surselor alternative de energie. Aceasta oferă o flexibilitate maximă în dezvoltarea mașinii și permite încorporarea motorizării electrice, dar și a celor cu combustie internă.

Noul Mokka cântărește cu până la 120 de kilograme mai puțin decât predecesorul său – la aproape aceeași dimensiune a ampatamentului. Viitorul Mokka va avea o variantă electrică încă de la lansare. Modelul electric Mokka-e are bateria instalată în podeaua vehiculului, ceea ce scade centrul de greutate și, în același timp, crește rigiditatea torsională cu aproximativ 30 la sută.

În ce constă faza finală de testare pentru Opel Mokka

Reglajele trenului de rulare , precum și cele ale sistemelor de asistarea conducerii, se definitivează în zona cercului polar arctic, acolo unde este încă iarnă. Exact condițiile potrivite pentru a pune la punct armonia dintre sistemele ABS, ESP, sistemele de asistență și trenul de rulare ale noului Opel Mokka.

Modelele testate se ascund încă în spatele unui camuflaj verde cu negru care estompează conturul vehiculului. Inginerul din spatele volanului a ajuns în nordul îndepărtat pentru a configura șasiul. Filosofia Opel impune o conducere sigură și relaxantă. Un Opel trebuie să rămână ușor controlabil în toate situațiile și să fie în același timp plăcut de condus.

Aceste caracteristici trebuie să persiste în orice condiții meteorologice – la temperaturile Cercului Arctic înghețat, precum și la cele ale verilor toride din zona Mării Mediterane. În plus, software-ul este adaptat pentru senzația de pedală ideală la accelerare și frânare, pentru răspunsul potrivit al direcției și pentru interacțiunea optimă dintre toate sistemele de asistență.

În paralel, în Germania se desfășoară testele finale la centru de testare Opel. În timp ce este testat, confortul și insonorizarea trebuie să rămână optime. Aici, nu departe de sediul Opel din Rüsselsheim, pistele sunt replici ale celor mai anevoioase drumuri rutiere din Europa. Inginerii reglează în mod repetat arcuri și amortizoare, echilibrul dintre viteza de reacție a direcției și precizia sportivă este îmbunătățit continuu.

Inginerii Opel își dau acordul pentru setările pentru autobahn doar atunci când se întorc mulțumiți de la testele de mare viteză de pe circuitul oval. Noul Opel Mokka a trecut deja cu bine acest test. Chiar și așa, testele vor continua până în vară urmând ca primele modele să iasă de pe linia de asamblare la sfârșitul anului.

First slide
  • Tags:

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame