Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 20-Aug-2020

  • Vizualizari: 414

Dacia Sandero III – Când poți să o comanzi și ce aduce nou?

Dacia Sandero III se apropie cu pași repezi de momentul lansării. Vom vedea cea de-a treia generație în ziua în care va fi prezentat și Logan III. Acest lucru se va întâmpla în prima parte a lunii viitoare.

7 septembrie este ziua cea mare în care vom vedea noua Dacia Sandero și noua Dacia Logan, anunță presa franceză. Modelele vor fi lansate mai întâi pe piețele din vestul Europei. Cel mai probabil, acestea vor putea fi comandate și în România începând cu cea de-a doua parte a anului viitor. Astfel, clienții români vor fi nevoiți să mai aștepte până când vor putea conduce noile generații ale mașinilor care vor intra în producție la Mioveni.

Ce aduce nou noua Dacia Sandero?

Așa cum au arătat și imaginile spion, dar și randările digitale oferite de presa franceză, Dacia Sandero III va avea proporții relative similare cu cele ale generației actuale. Sunt șanse însă, ca mașina să crească puțin în dimensiuni, pentru a oferi un spațiu mai generos la bord.

Modelul măsoară acum 4.058 de milimetri în lungime, 1.733 milimetri în lățime și 1.518 milimetri în înălțime.

Și portbagajul ar putea fi mai mare. Acum Sandero oferă 320 de litri pentru bagaje.

Dacia Sandero III  va primi o versiune simplificată a platformei CMF-B a Grupului Renault, pe care sunt construite și Renault Clio și Captur.

În gamă ar putea să-și facă apariția și motorul turbo de 1,33 de litri cu 100 de cai putere, disponibil și în gama fraților francezi, dar și în gama Duster.

Modelul va avea o planșă de bord complet nouă, similară cu cea pe care o știm de la Clio V. își va face apariția la bord și un ecran tactil nou, cu dispunere verticală, de 9,3 inci în locul celui de 7 inci.

Ce preț va avea noua Dacia Sandero?

Francezii anunță un preț de pornire de 9.000 de euro pentru mașina de clasă mică. Acest lucru înseamnă că va fi cu aproximativ 700 de euro mai scumpă decât actuala generație Sandero.

Sandero II pornește de la 8.290 de euro în Franța, în timp ce în România, discuțiile încep de la 7.870 de euro. Ne putem aștepta ca modelul să ajungă la noi cu un preț de pornire de aproximativ 8.000 de euro.

First slide
  • Tags:
  • Dacia ,Sandero ,III

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: