Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 02-Jun-2021

  • Vizualizari: 1346

Aplicatie de rent a car pentru persoane fizice si juridice

Va prezentam de aceasta data o aplicatie de rent a car pentru persoane fizice si pentru companii. Daca pentru firme exista o platforma, care accepta doar anumite branduri de inchirieri auto... Pentru persoane fizice nu exista aplicatii, care sa le permita inchirierea de masini. Este un soft total inedit, care aduce un venit suplimentar oamenilor ce detin o masina in plus. De asemeni, pentru companiile mici si mijlocii de inchirieri masini, soft-ul va fi mai mult decat util. In randurile urmatoare, veti vedea cum functioneaza platforma de rent a car, Rent-4U si cum ajuta companiile si persoanele fizice...

Rent-4U este o aplicatie de rent a car, ce are ca si tel: imbunatatirea ecosistemului de inchirieri auto pentru client. Acesta este scopul principal al acestei platforme. In atingerea acestui ideal, vor beneficia pe parcurs atat persoanele fizice, cat si companiile de inchirieri auto. Vom imparti acest articol in trei mari categorii. Vom vedea in prima ipostaza cum va beneficia fiecare agent economic.

Asadar, sa nu mai pierdem timpul si sa intram in subiectul articolului...

Care vor fi avantajele folosirii platformei de rent a car, Rent-4U?

Cum am scris si mai sus, primul care va beneficia din aceasta platforma de rent a car, va fi clientul. Piata de inchirieri auto din intreaga lume, functioneaza precum graficul de la Bitcoin. Sunt perioade ale anului, in care cererea este mai mare decat oferta. In aceste intervale de timp, clientul gaseste foarte greu un autovehicul. Aproximativ toate companiile de rent a car au flotele ocupate si este incredibil de dificil sa gasesti o masina libera.

In randurile urmatoare, veti afla care sunt aceste perioade ale anului si cum va ajuta acest soft de inchirieri auto sa uniformizeze piata.

Ce beneficii va obtine clientul de inchirieri auto din folosirea soft-ului de rent a car?

Piata de rent a car este extrem de volatila. Cum am mentionat si in randurile de mai sus, sunt perioade ale anului, in care nu se poate inchiria nici un autovehicul. In luna iulie, spre exemplu, serviciul de inchirieri auto din Bucuresti aproape ca nu exista. Nu se poate inchiria nici un autovehicul in anotimpurile de vara si iarna, pentru ca toate aceste masini sunt rezervate. In aceste luni ale anului, ( cum am spus si mai sus ) cererea este cu mult mai mare decat oferta. 

Am fixat deja in randurile precedente, ca platforma Rent-4U vine in ajutorul clientului. 

Aceasta se duce in ajutorul persoanelor fizice, pentru a-si inchiria propria masina. Astfel, in aceste perioade ale anului, cererea va fi suplimentata cu autovehiculele lor.

Prin platforma Rent-4U System, clientul va putea gasi autovehicule pe toata perioada anului

In cadrul acestui soft, vor putea participa si companiile de inchirieri auto. Ele isi vor putea plasa chiar si intreaga flota pe aceasta platforma. Va trebui ca autovehiculele sa se incadreze in anumite criterii ( veti vedea in randurile de mai jos care sunt acestea ).

Cum adica voi putea inchiria de la o persoana fizica? Sunt aceste masini verificate?

Pe piata de rent a car din localitatile Bucuresti si Otopeni, veti gasi autovehicule mai vechi de anul 2010. Noi aici, trebuie sa tragem o limita. Rent-4U System isi doreste siguranta clientului si se doreste sa se incalce sub nici o forma aceste principii. De aceea, toate masinile ce vor fi puse pe aceasta platforma, vor fi verificate. Aceste verificari se vor face inainte de a fi inchiriate de catre dumneavoastra. 

Fiecare autovehicul in parte va trebui sa fie mai nou de anul 2017 si toate verificarile vor trebui efectuate la zi. Acum am vazut cum poate ajuta aceasta platforma clientul de inchirieri auto. Vom trece mai departe pentru a vedea la ce obtine mai exact persoana fizica, din inchirierea propriei masini.

Care sunt avantajele pe care le are o persoana fizica din inchirierea autovehiculului propriu?

Daca o persoana fizica are o masina in plus si doreste sa obtina un venit suplimentar, ea va avea o singura varianta. Aceasta va fi inrolarea in sistemul de car sharing. Astfel, veti deveni in aceasta situatie soferul propriului dumneavoastra client. Cu toate ca este o sursa sigura de venit, vom sti extrem de sigur ca va ocupa toata ziua. Veti produce cu siguranta cei 5000 de Ron pe luna, dar singura problema va fi numarul de ore lucrate. Pentru a ajunge la acest venit, o persoana va trebui sa lucreze 200 de ore pe luna. Aceasta metoda de a face bani, va crea din dumneavoastra ideea de propriul angajat.

Ce beneficiu aduce acest soft, din inchirierea propriului autovehicul?

Inchirierea masinii dumneavoastra, va va scuti de foarte mult timp. Vom explica in randurile ce urmeaza, cu ce va ajuta mai exact aceasta platforma. Sa spunem ca aveti un Opel Insignia. Masina respectiva se poate inchiria pe aceasta platforma cu pretul de 34 de euro pe zi, insemnand 170 de Ron. La 22 de zile inchiriate, dumneavoastra veti obtine suma de 3665 de Ron. Platforma Rent-4U System va avea un comision de 20%. La sfarsitul lunii veti ramane cu un profit de 2932 de Ron.

Am spus in randurile de mai sus ca pentru car sharing, veti petrece 200 de ore pe luna. In cazul plasarii masinii pe sistemul de rent a car, nu veti consuma mai mult de 8 ore.

De unde sunt aceste 8 ore?

Este simplu. La fiecare inchiriere nu veti petrece mai mult de doua ore. Media de zile pentru o singura inchiriere va fi de 7 zile. Astfel, veti avea in total 4 inchirieri. Acum ca am explicat cum functioneaza sistemul de rent a car pentru persoane fizice,...

Dumneavoastra veti putea decide ce este mai convenabil si ce nu.

Avantajele pe care le obtine o companie din inscrierea autovehiculelor pe platforma de rent a car

Orice firma de rent a car intampina fluctuatii ale pietei. Si la fel cum am spus si mai sus, pe langa perioadele in care nu gasesti nici o masina disponibila, sunt si luni in care nu sunt deloc clienti. Soft-ul de rent a car, Rent-4U System ofera sansa companiilor de inchirieri auto de a scapa de aceste perioade.

Platforma beneficiaza in prezent de foarte multa promovare. De aceea, ea poate acoperi un volum de 2000 de masini, inchiriate pe o perioada de o luna de zile. Rata de ocupare pe care o ofera aceasta soft ( referitor la numarul de automobile mentionat anterior ), este de 22 de zile.

In acest fel, dumneavoastra ca si antreprenor al companiei de rent a car veti avea flota ocupata pe toata durata anului. Nu mai exista de aceasta data anotimp slab. Flota companiilor care vor avea autovehiculele aplicate pe softul de inchireri auto vor fi inchiriate fara probleme.

Ce criterii vor trebui sa indeplineasca autovehiculele pentru a fi listate pe platforma de rent a car?

In primul rand, masinile vor trebui sa fie din anul 2017. Trebuie sa respectam siguranta clientului, iar de aceea nu putem accepta autovehicule mai vechi. In al doi-lea rand, toate masinile vor trebui sa apatina companiei dumneavoastra de rent a car. Cu ele nu va fi cazul sa fie pe leasing auto sau orice alta forma de credit. 

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut de aceasta data ce inseamna platforma de inchirieri auto Rent-4U System. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la final!

First slide
  • Tags:

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: