Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: Dumitru Mihail

  • Publicat: 04-Dec-2019

  • Vizualizari: 344

5 lucruri pe care sa le faci inainte de a implini 30 de ani

Implinirea varstei de 30 de ani reprezinta, pentru multe persoane, un prag destul de important. Acest moment este considerat a fi trecerea catre maturitate, in toate aspectele vietii.

Desi se spune ca varsta nu conteaza atat de mult precum starea interioara si felul in care te simti, este adevarat faptul ca, din punct de vedere psihologic, se produce o schimbare destul de mare, ce se face remarcata prin modul de abordare al unor situatii. Cativa dintre cei care au trecut de acest prag au regrete legate de unele lucruri pe care si-ar fi dorit sa le faca, insa acum considera ca este prea tarziu. In continuare, vei descoperi care sunt acestea, dar si care sunt sfaturile celor mai in varsta pentru cei care nu au implinit inca 30 de ani!

Vezi ce activitati trebuie sa incerci, pentru a evita regretele mai tarziu

Distreaza-te cu jocurile de noroc

Inainte de a schimba, pentru a 3-a oara, prefixul, trebuie sa incerci, macar o data, activitatile regasite intr-un cazino. Nu doar atmosfera este o experienta unica, ci si libertatea lipsita de griji, combinata cu distractia, pe care le vei resimti intr-o situatie de acest fel. Alaturi de gasca ta de prieteni, poti organiza o seara in care sa va bucurati de jocuri de casino, profitand impreuna de noroc, strategii si inspiratie. Nu trebuie sa investesti sume considerabile, ci doar sa renunti la presiunea cotidiana care te face sa iti planifici din timp orice ban ai avea in portofel sau in cont.

Dupa 30 de ani, poti avea supriza ca ocazii de acest tip nu vor mai aparea si ca nu ai experiementat, si tu, una dintre placerile vinovate ale tineretii. Foarte multe persoane tinere joaca la cazinoul online Netbet, mai ales ca tehnologia si dezvoltarea platformelor web chiar si in acest domeniu le permite sa se bucure de experiente specifice, oriunde si oricand.

Calatoreste singur

Ti s-a intamplat de mai multe ori sa simti nevoia de a schimba spontan decorul de zi cu zi, insa nu ai avut cu cine sa pleci intr-o aventura? Ei bine, trebuie sa stii ca o evadare din cotidian de unul singur poate fi o experienta mai distractiva si mai placuta decat iti imaginezi! Calatorind fara compania altei persoane, ai ocazia sa faci doar ceea ce iti doresti, imprejurarile te forteaza sa cunosti oameni noi si, poate, sa legi prietenii interesante si iti intaresc increderea in sine, descurcandu-te pe cont propriu.

Fa-ti curaj sa o inviti in oras

Te intalnesti, adeseori, in magazinul de langa blocul tau sau in cladirea de birouri cu o femeie pe care o admiri, insa nu ai avut curaj sa initiezi o conversatie? Nu iti mai face atatea griji si data viitoare cand o vezi, prezinta-te si invit-o in oras. Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa te refuze, insa vei avea tot timpul satisfactia ca ai incercat!

Schimba-ti locul de munca sau domeniul de activitate

Pana in 30 de ani, trebuie sa acumulezi cat mai multa experienta si sa descoperi ce vrei sa faci, cu adevarat, pentru tot restul vietii. Nu trebuie sa te multumesti cu un job care nu iti aduce satisfactie, pentru ca, mai tarziu, iti va fi greu sa iti schimbi domeniul de activitate.

Planifica pentru viitor

Stabileste-ti cateva obiective de atins atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, si munceste in acea directie. Este foarte important sa cunosti si sa vizualizezi felul in care vrei sa arate viata ta in viitor, pentru ca acest lucru te va motiva sa iti urmezi visele, indiferent de greutatile pe care le intalnesti pe parcurs.

Care sunt lucrurile pe care tu vrei sa le faci inainte de a implini 30 de ani?

First slide
  • Tags:

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: