Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 18-Apr-2020

  • Vizualizari: 993

Un BMW Seria 3 a fost îmbrăcat complet în cristale Swarovski

Știi cum e să fie soare și să treacă prin fața ta un BMW Seria 3 a fost îmbrăcat complet în cristale Swarovski? La soare te-ai putea uita, dar la dansul, ba!

 

Intră în Galeria FOTO

Cea mai strălucitoare mașină din România este cu adevărat o apariție care te poate orbi, dacă nu ai ochelari de soare. Este vorba despre un BMW seria 3 care, la preț de achiziție, second hand ce-i drept, a costat 30.000 euro. Valoarea acestuia s-a dublat între timp. De ce?

Alexandra Văcăruși este artist Swarovski și, cel mai frecvent, se ocupă să decoreze instrumentele artiștilor, pahare sau obiecte de artă. După ani de zile de experiență, s-a hotărât să treacă la nivelul următor, adică să decoreze o mașină. Pentru asta a ales mașina proprie, pe care a aplicat peste un milion de cristale Swarovski. Fiind inspirată de alte mașini din străinătate, artista noastră s-a hotărât să-și decoreze așa mașina. Asta și cu gândul la deschiderea unei noi afaceri: aceea de a închiria mașina la evenimente. „Muza” Alexandrei este o doamnă din Anglia care și-a personalizat în același fel un Rolls-Royce. Cu acest exemplu în minte, Alexandra a prins curaj și s-a apucat de treabă.

BMW Seria 3 îmbrăcat în cristale Swarovski: Cum a fost posibil?

Mai întâi, s-a gândit că nu are sens să distrugă vopseaua mașinii și implicit caroseria cu adeziv puternic, așa că prima etapă a fost să o colanteze. După ce primul proces a fost încheiat cu succes, alături de verișoara ei s-a apucat să aplice cu penseta, piesă cu piesă, cristale pe toată mașina. Procesul a durat aproximativ șase luni. Cel mai greu i-a fost la partea de jos a mașinii (praguri, spre exemplu), unde a fost nevoită să stea în poziții culcate și incomode. Toate cristalele au fost aplicate simetric, fără niciun spațiu între ele.

Pe alocuri, acolo unde bijuteriile s-au încăpățânat să se așeze, Alexandra a insistat delicat, fără a adăuga prea mult adeziv. Nu-și putea permite să insiste cu adezivul, altfel cristalele puteau fi compromise. Când a terminat de decorat caroseria, a trecut la volan și ulterior, la cheie. Doar cheia a primit cristale negre și albe, păstrând culorile originale. Nicio firmă de asigurări n-a vrut să acopere eventualele pagube, deci mașina a rămas neasigurată. Cel puțin momentan.

În total, BMW-ul Seria 3 al Alexandrei Văcăruși a primit peste 1 milion de cristale Swarovski, iar aplicarea acestora a necesitat cel puțin 132 de zile de manoperă (în doi oameni, dacă au lucrat câte 8 ore pe zi, ar înseamnă 2112 ore….). O muncă migăloasă, însă cu satisfacții enorme.

Am fost curioși să aflăm ce scrie în talonul mașinii. Ei bine, pe lângă datele generale, aceasta este înregistrată ca fiind de culoare albă. Nici Poliția nu a avut nimic de comentat, mai ales că mașina circulă perfect legal.

Cu toate că ar putea fi interpretată ca fiind un moft, mașina a fost gândită pentru a câștiga bani cu ea. Cum spuneam, aceasta poate fi închiriată pentru evenimente deosebite (de exemplu, nunți sau botezuri) sau poate fi expusă în expoziții. Apropo, Alexandra nu deține carnet de conducere, însă asta nu o împiedică să-și dorească și un Rolls-Royce. Musai, îl va decora cu cristale Swarovski!

First slide
  • Tags:
  • bmw,imbracat,in crisatle,Swarovski

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame