Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 18-Feb-2021

  • Vizualizari: 570

UPDATE - Un tramvai a ieşit complet de pe şine, lovind un autoturism şi oprindu-se într-un copac dintr-un parc, la Ploieşti/ O femeie a fost transportată la spital/ Circulaţia tramvaielor pe principala linie din oraş a fost blocată - FOTO, VIDEO

Un tramvai aparţinând companiei de transport public Ploieşti, deţinută de Consiliul Local, a sărit de pe şine, miercuri, a lovit un autoturism şi s-a oprit într-un copac dintr-un parc, doborându-l. O femeie din tramvai a fost transportată la spital. În urma incidentului, circulaţia tramvaielor pe principala linie din oraş, care face legătura între Gara de sud şi Spitalul Judeţean, a fost complet blocată, fiind reluată ulterior.

UPDATE - Directorul societăţii de transport public din Ploieşti, Nicolae Alexandri, a declarat pentru News.ro că accidentul a avut loc în condiţiile în care un autoturism nu a acordat prioritate de dreapta tramvaiului, pe care l-a lovit în partea din faţă, iar în urma impactului, garnitura a sărit complet de pe şină.

Conform aceleiaşi surse, în urma accidentului, linia de contact care asigura alimentarea cu electricitate a tramvaielor nu a fost afectată, iar la ora transmiterii acestei ştiri se circulă.

Nicolae Alexandri a menţionat că, după miezul nopţii, când circulaţia tramvaielor este sistată, tramvaiul deraiat va fi ridicat din parc.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc la intersecţia str. Lupeni cu str. Democraţiei, în zona Piaţa Anton din Ploieşti. Tramvaiul a sărit complet de pe şine, a lovit un autoturism, a intrat pe trotuar şi s-a oprit într-un copac dintr-un parc, pe care l-a dărâmat.

Potrivit Poliţiei Prahova, în eveniment a fost implicat un conducător auto în vârstă de 34 de ani aflat la volanul unui autoturism care circula pe strada Lupeni şi un tramvai care se deplasa pe strada Democraţiei, condus de un vatman de 54 de ani (traseu 101). 

În urma accidentului, o femeie, pasager în tramvai, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tramvaiul, care este o garnitură mai veche, aparţine SC Transport Călători Express SA, firmă deţinută în totalitate de Consiliul Local Ploieşti.

Linia pe care circula tramvaiul a fost reabilitată complet în urmă cu câţiva ani, în cadrul unui proiect finanţat parţial din fonduri europene.

First slide
  • Tags:
  • tramvai,s?rit de pe ?ine
  • miercuri
  • Ploie?ti

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame