Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: Silvia

  • Publicat: 31-Aug-2020

  • Vizualizari: 217

Bătut măr și lăsat fără bani și verighetă, după ce nu a plătit o partidă de sex

Doi tineri din Vatra Dornei au fost arestați preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, după ce, ceea ce trebuia să fie o partidă de sex pe bani, a luat ulterior o turnură violentă. Ovidiu Adrian Tescu, o mai veche cunoștință a polițiștilor dorneni, care era sub control judiciar pentru fapte de lovire și tulburare a ordinii și liniștii publice, și Nicoleta Maria Pașcan, sunt cei doi tineri arestați în acest caz, victima lor având vârsta de 55 de ani.  

Din cercetările polițiștilor judiciariști dorneni rezultă că la începutul acestei săptămâni, pe 24 august, tânăra arestată, prin intermediul complicelui Tescu, a ajuns în casa unui localnic din Dorna, cu care s-a înțeles să facă sex în schimbul unei sume de bani. ”Surpriza” localnicului a fost însă că nu a vrut ulterior să îi dea banii fetei.

Fata și intermediarul partidei de sex, complicele Tescu, au mers peste bărbat și l-au agresat, în contul datoriei pentru partida de sex. Ulterior, la reconstituirea organizată de polițiști la locul faptei, s-a stabilit că primul care a lovit a fost Tescu, după care tânăra i-a aplicat multiple lovituri bărbatului, cerându-i să plătească pentru serviciile sexuale. Tânăra l-a lovit atât de tare pe bărbat, încât a suferit și ea o serie de leziuni la nivelul mâinilor, au precizat surse judiciare. După agresiune, tânăra a plecat din casă cu aproximativ 150 de lei, o verighetă din aur și carduri ale victimei. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a sunat la 112 la scurt timp după agresiune. Polițiștii dorneni s-au mișcat foarte repede, dând de suspecți după aproximativ 10 minute. Banii și bunurile au fost recuperate de la inculpatul Ovidiu Adrian Tescu.

Bărbatul agresat a suferit leziuni serioase prin lovire, având un certificat medico-legal care atestă că are leziuni care necesită 15 zile de îngrijiri medicale. Agresiunea a fost așadar gravă, la fel de gravă fiind și fapta în sine.

Continuarea, pe monitorulsv.ro

First slide
  • Tags:
  • politie
  • sex
  • talharie

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: