Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: Silvia

  • Publicat: 03-Jul-2020

  • Vizualizari: 857

Candidez din partea partidului... din partea partidului...

Traseismul politic face victime. Candidatul din partea Paridului Miscarea Populara, la primaria Buzau, Constantin Florescu, a uitat efectiv pentru ce partid candideaza. Aflat in conferinta de presa alaturi de colegii de partid, cand a luat cuvantul pentru a transmite bucuros vestea candidaturii sale la primaria  orasului, a tinut mortis sa spuna ce partid reprezinta. Nu i-a iesit insa.

“Astăzi, declar oficial în fața reprezentanților presei și în fața tuturor cetățenilor buzoieni că accept candidatura pentru funcția de primar la Primăria Buzău din partea partidului…..partidului…(n.r. Mișcarea Populară, îi suflă deputatul Adrian Mocanu)…partidului România…partidului PMP….eu eram obișnuit cu…PMP, da, Mișcarea Populară ”, a pornit in forta discursul, Constantin Florescu.

Noroc cu colegii care i-au reamintit formatiunea politica pe care o va sluji daca va fi ales primar. Lesne de inteles fastaceala candidatului. Constantin Florescu a schimbat de curand macazul politic plecand din PSD si nu in conditiile prea amiabile. S-a orientat insa destul de repede si daca la PSD aprins doar functie de consilier, partidul sub umbrela caruia se pune la adapost il lanseaza in cursa pentru primaria orasului Buzau. Mai trebuie doar sa repete pana retine numele partidului pe care-l serveste, cu ideologia si crezul acestuia se va adapta pe parcurs asta daca nu-si schimba intre timp parerea.

First slide
  • Tags:
  • buzau
  • candidat
  • pmp
  • psd

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: