Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 31-Mar-2021

  • Vizualizari: 1469

Un imprumut rapid in trei pasi simpli cu amanetauto.com

Cand ai nevoie rapid de o suma de bani, incepi sa cauti solutii. Primul gand care iti vine in minte e sa imprumuti de la un vecin sau de la o ruda, dar parca nu te trage inima. Apoi in capul tau se aprinde beculetul rosu: amanetul. La o agentie de amanet auto ai posibilitatea sa obtii imprumutul oferind masina ta ca garantie. Nimic mai simplu, nu?

Cand ai nevoie rapid de o suma de bani, incepi sa cauti solutii. Primul gand care iti vine in minte e sa imprumuti de la un vecin sau de la o ruda, dar parca nu te trage inima. Apoi in capul tau se aprinde beculetul rosu: amanetul. La o agentie de amanet auto ai posibilitatea sa obtii imprumutul oferind masina ta ca garantie. Nimic mai simplu, nu?

Exista un avantaj pe care multi oameni il au si pe care il pot folosi pentru a-si asigura fondurile de care au nevoie intr-o perioada de criza - automobilul lor. Imprumuturile de amanet masini ofera numerar imediat persoanelor care au nevoie de acesta.

Care e specificul unui amanet auto?

Un imprumut de amanet auto este un imprumut garantat de masina proprie. Dupa semnarea contractului ai banii la mana, iar masina ramane la agentia de  amanetauto.com. Daca rambursezi imprumutul si comisionul calculat, iti recapeti masina, daca nu, agentia iti rezerva dreptul de a o vinde.

Ce comision voi plati?

Pentru sumele mai mici de 10.000 lei veti plati un comision de 0.39 %, iar pentru sumele mai mari de 10.000 lei comisionul este negociabil.

Asadar, obtii imprumutul in trei pasi simpli:

  • Evaluarea masinii

Evaluarea masinii se produce rapid si cat mai comod pentru tine. Initial, pentru a iti face o idee in legatura cu suma de imprumut pe care o poti obtine, poti contacta telefonic agentia de amanet pentru un consult.

  • Semnarea contractului

Parcurgerea si semnarea contractului de amanetare a autoturismului se infaptuieste pe loc si necesita sa ai actele in regula (talonul automobilului, cartea de identitate, certificat fiscal de informare si alte documente, dupa caz)

  • Primirea banilor

La sfarsit iti primesti banii si lasi masina intr-o parcare supravegheata si ingrijita.

Amanetarea vehiculului este o decizie importanta. Un imprumut de amanet auto te va lipsi de utilizarea vehiculului pe o perioada de timp, deci va trebui sa fii constient de acest lucru si sa te gandesti in ce mod te vei deplasa.  De asemenea, va trebui sa organizezi un plan de rambursare a imprumutului in termenul stabilit in contract.

 

First slide
  • Tags:

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: