Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 15-Jun-2020

  • Vizualizari: 22

PSD: Redeschiderea grădiniţelor devine noua farsă liberală în ţara în care guvernarea refuză dublarea alocaţiilor pentru copii/ Pentru copii şi familiile lor, România este în zodia IohanNICHT!

PSD a transmis, luni, că ”redeschiderea grădiniţelor devine noua farsă liberală”, având în vedere că normele sanitare pentru deschiderea acestora nu au fost publicate deocamdată. ”Pentru copii şi familiile lor, România este în zodia IohanNICHT!”, au transmis social-democraţii, afirmând că le-a fost greu liberalilor să-i pună la aceeaşi masă pe Nelu Tătaru, Monica Anisie şi Violeta Alexandru.

”Iohannis anunţă că de azi se redeschid gradiniţe şi afterschooluri, Orban face şedinţă de Guvern, iar rezultatul este tipic liberal: nimic. Sute de mii de părinţi au aşteptat zile la rând normele care nu mai apar. E şi greu să apară cu un profesor pus ministru doar să comită dezacorduri”, a transmis, luni, PSD.

Social-democraţii afirmă că ”tradus în română, n-au putut da norme de aplicare fiindcă trebuiau să se aşeze la aceeaşi masă trei liberali, Anisie, Tătaru şi Violeta Alexandru”.


”Ministrul Sănătăţii are o preocupare exclusivă, mega-licitaţia de măşti, ministrul Muncii trăieşte în obsesia ei bolnăvicioasă – concedierile, că de construit locuri de muncă PNL nu e în stare. De fapt, acesta este stilul guvernării PNL, promitem ajutor pentru companii, măşti pentru nevoiaşi, spitale redeschise pentru bolnavi, dar nu livrăm nimic. Copiii sunt acum la rând pe lista victimelor liberale, mai ales că, la Cotroceni, legea dublării alocaţiilor se umple de praf. Pentru copii şi familiile lor, România este în #zodia IohanNICHT”, a mai transmis PSD.

Guvernul a decis că din 15 iunie se pot deschide creşele, grădiniţele şi after-school-urile, însă normele sanitare pentru deschiderea acestora în siguranţă nu au fost publicate.

First slide
  • Tags:
  • PSD ,Redeschiderea gr?dini?elor,dublarea aloca?iilor

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame