Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: infonordest

  • Publicat: 20-Jan-2020

  • Vizualizari: 328

Vicepreședintele PMP Petru Movilă: Autostrada Nordului este un proiect de maximă importanță

Vicepreședintele PMP Petru Movilă a declarat, sâmbătă, la Gura Humorului, că parlamentari ai PMP au inițiat legea Autostrăzii Nordului și că chiar dacă Suceava nu are parlamentar, președintele PMP Suceava, Marian Andronache, colaborează bine cu parlamentarii partidului. 

El a spus că Autostrada Nordului pornește de la Suceava și trece prin Vatra Dornei, Bistrița, Baia Mare, Satu Mare până la Vama Petea și că a fost inițiat la solicitarea în special a cetățenilor din județele Suceava și Bistrița Năsăud.

Petru Movilă a explicat că acest proiect de lege inițiat în 2018 a fost votat de Senat și este acum la Camera Deputaților.

„Autostrada Nordului este un proiect de maximă importanță. Chiar dacă organizația PMP Suceava nu are parlamentari, în colaborare cu alți colegi parlamentari, noi cei de la PMP am inițiat acest proiect și împreună ne vom bate și vom folosi toate armele instituționale, legale, ca parlamentari, ca partid pentru ca acest proiect de infrastructură să prindă contur”, a spus Petru Movilă.

Deputatul PMP a subliniat că toți colegii din județele Moldovei au convenit să susține proiectele de infrastructură ale Moldovei, inclusiv spitalul regional Iași, Spitalul Județean Suceava cu noile activtăți care urmează să fie făcute.

First slide
  • Tags:
  • iasi
  • autostrada
  • movila

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame