Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 30-Mar-2020

  • Vizualizari: 300

VIDEO Iohannis: Trebuie să reușim împreună să îngrădim răspândirea acestui virus / Apel către antreprenori: Fiți creativi, veniți cu idei către guvernanți!

Președintele Klaus Iohannis a făcut, luni, apel la români să protejeze persoanele peste 65 de ani, dar și în mod particular către antreprenori ca să se implice pentru a putea pute fi depășite problemele legate de materialele de protecție sanitare.

Șeful statului a insistat că persoanele peste 65 de ani sunt cele mai vulnerabile în actualul context și le-a cerut românilor să le lase pe acestea să-și facă cumpărăturile necesare în intervalul 11-13.

„Trebuie să reușim împreună să îngrădim răspândirea acestui virus. Haideți să-i protejăm pe pensionarii noștri”, a spus el.

Totodată, Iohannis a afirmat că materialele de protecție se găsesc foarte greu, nu doar în România, ci în întreaga lume.

„Am aflat astăzi (luni - n.red.) că deja există producători de ai noști care s-au reprofilat, care vor produce măști, alții vor produce halate de protecție pentru medici, alții deja încep să lucreze la materiale mai complicate, de exemplu la ventilatoare, care sunt absolut necesare pentru secțiile de urgență. În acest fel, ne ocupă și acest segment și cu această ocazie mă adresez antreprenorilor noștri: fiți proactivi, veniți cu idei către gurvenanți, fiindcă suntem interesați să promovăm produse românești în această perioadă cu precădere. Este o oportuniatte foarte bună pentru mediul românesc. Avem nevoie de aceste materiale, avem această oportunitate”, a spus Iohannis.
 

First slide
  • Tags:
  • iohannis,coronavirus

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: