Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: Silvia

  • Publicat: 30-Sep-2020

  • Vizualizari: 695

Coaliţia Pacienţilor cu Afecțiuni Cronice: program de adaptare la comunicarea online

Coaliţia Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) a lansat ieri programul de training „Digitalizarea asociaţiilor de pacienţi”, prin intermediul căruia se intenţionează pregătirea a 20 de reprezentanţi ai asociaţiilor de pacienţi în mediul online. 

Cele cinci traininguri îi vor învăţa pe participanţi ce înseamnă comunicarea online, cum să folosească instrumentele digitale sau cum pot ajunge la comunitatea lor de pacienţi. „Am dezvoltat acest proiect din dorinţa de a ajuta reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi să se adapteze la noul mediu de comunicare online, folosit tot mai mult în acest an. Cred că activitatea pe care o desfăşurăm ca asociaţii de pacienţi poate fi realizată şi în mediul online”, a declarat Radu Gănescu, preşedintele COPAC. Printre chestiunile abordate se numără identiticarea celor mai importante nevoi de comunicare pentru a realiza un plan de comunicare online, care sunt cele mai eficiente platforme de comunicare online, cum ar trebui să fie realizată comunicare online cu medicul, dar şi despre cum comunicăm online cu media. Programul se desfăşoară în perioada septembrie - noiembrie 2020, fiind înscrişi 23 de participanţi, reprezentanţi ai asociaţiilor de pacienţi cu diverse afecţiuni din întreaga ţară. 

ziarul de iasi 

First slide
  • Tags:
  • copac
  • bolnavi
  • on line

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame