Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 11-Feb-2020

  • Vizualizari: 217

VIDEO Oscar: Natalie Portman a mers cu o robă brodată cu numele femeilor regizor nenominalizate la premii

Natalie Portman a mers la Oscar cu o robă pe care a brodat numele femeilor regizor, pentru a atrage atenția asupra faptului că nicio femeie nu a fost nominalizată pentru Oscar la a 92-a ediție a premiilor Academiei Americane de Film, potrivit Mediafax.

Natalie Portman, care a mers la premiile Oscar, cu o robă pe care a brodat numele femeilor regizor, pentru a atrage atenția asupra faptului că nicio femeie nu a fost nominalizată la premii, a ţinut să facă o declaraţie în acest sens pe covorul roşu.

Printre numele asupra cărora vedeta a ţinut să atragă atenţia s-au numărat Lorene Scafaria („Hustlers”), Lulu Wang („The Farewell”), Greta Gerwig („Little Women”), Marielle Heller („A Beautiful Day in the Neighborhood”), Melina Matsoukas („Queen & Slim”), Alma Har’el („Honey Boy”), Céline Sciamma („Portrait of a Lady on Fire”) şi Mati Diop („Atlantics”).

Portman a mai atras atenţia asupra misoginismului premiilor Oscar şi în 2018, când a prezentat premiul pentru regie şi nu s-a ferit să anunţe: „Iar acum, iată care sunt toţi bărbaţii nominalizaţi”.

Natalie Portman a jucat în 2009 în thrillerul psihologic „Lebăda neagră/ Black Swan", în care actriţa a interpretat rolul unei balerine cu tendinţe de automutilare. Pentru acest rol, ea a fost recompensată cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Actriţă, regizoare şi producătoare de film, aceasta a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul „Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum „Visând la Beverly Hills", „Ispita/ Closer", „Fantomele lui Goya" şi „V de la Vendetta".

Portman a jucat recent în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile „Măria Ta/ Your Highness" şi „Fără obligaţii/ No Strings Attached", filmul de acţiune „Thor" şi drama „Hesher".

First slide
  • Tags:
  • Natalie Portman
  • rob? brodat?,brodat? cu numele femeilor,oscar

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: