Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 02-Mar-2020

  • Vizualizari: 1511

Ce sâni uriași! Poze interzise cu Roxana Vancea! Cum arată acum, după ce și-a ”tunat” fața și a slăbit

Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy femei din România, după ce sportul a devenit ”religia” ei.  

Mai mult decât atât, fosta lui Mihai Bendeac, cea care l-a și sărutat într-o ediție de la iUmor, a avut ani de zile în care și-a transformat corpul și s-a concentrat asupra imaginii sale de a deveni ”o felină” în showbiz. Ajunsă la vârsta de 29 de ani, Roxana Vancea a combinat sportul cu o dietă specială care a dat roade încă din primele momente.

Roxana Vancea s-a căsătorit recent
Anul trecut, Roxana Vancea s-a căsătorit. Ea a spus un sincer ”Da!” partenerul care o face fericită. Cei doi au făcut marele pas, în secret, departe de ochii curioşilor. Roxana Vancea a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva luni şi chiar dacă apropiaţii se aşteptau la o petrecere în ziua cea mare, vedeta a ales să fie înconjurată doar de cele mai apropiate persoane. De la starea civilă nu a lipsit băieţelul lui Dragoş.

Dieta care a ajutat-o pe Roxana Vancea să slăbească
Roxana Vancea a ținut un regim alimentar draconic, astfel că timp de șase zile pe săptămână, a consumat alimente sănătoase, iar în cea de-a șaptea zi, a avut voie să mănânce din ”alimentele interzise”.

“Gătesc în fiecare zi. Bunica mea m-a învățat să gătesc, dar în general gătesc de dietă. Eu prefer mâncărurile oltenești. Îmi plac sarmalele, gogoșile, îmi plac dulciurile în general, dar mănânc sănătos. Nu mănânc exact ce aș vrea eu să mănânc. Îmi gătea bunica foarte mult când eram mică și m-a învățat și pe mine să gătesc. Țin dietă. Mănânc 6 zile pe săptămână foarte sănătos, iar a șaptea zi mănânc ce vreau eu. Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puțini carbohidrați, e o dietă low-carb. E o dietă echilibrată, am și grăsimi esențiale, am și carbohidrați sănătoși și multă proteină”, a spus Roxana Vancea, potrivit protv.ro.

 

First slide
  • Tags:
  • roxana vancea,sexy,ipostaze sexy,tunat?,sâni

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame