Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 22-May-2020

  • Vizualizari: 1134

Surpriză URIAŞĂ în Liga I! FCSB se luptă cu chinezii pentru marele transfer al unui atacant de top. Becali nu se uită la bani în plină criză de coronavirus

Patru puncte o despart pe FCSB de liderul CFR Cluj, cu opt etape rămase de disputat până la finalul acestui sezon din Liga I. Cel mai probabil, meciurile din fotbalul românesc vor fi reluate la jumătatea lunii iunie, însă, indiferent de rezultatul actualei stagiuni, Gigi Becali a început să-şi pregătească sezonul următor.

În 2015 a luat FCSB ultimul titlu în Liga I. La cinci ani distanţă de la cele trei trofee cucerite de Constantin Gâlcă pe banca roş-albaştrilor, campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii, vicecampioana este foarte aproape de a pierde din nou lupta pentru supremaţie în Liga I cu CFR-ul lui Dan Petrescu. Pentru a nu rata titlul şi în sezonul următor, Gigi Becali vrea să întărească lotul de la FCSB cu transferuri tari în vara acestui an.

FCSB pregăteşte marele transfer. Becali vrea să dea lovitura în Liga I

Harlem Gnohere este unul dintre jucătorii care s-au revoltat în urma deciziei patronului roş-albaştrilor de a înjumătăţi salariile în următoarele şase luni. Bogdan Planic şi atacantul francez n-au fost de acord cu măsura impusă de Gigi Becali, astfel că cei doi au bagajele deja făcute. Evident, patronul roş-albaştrilor le-a găsit înlocuitori pe măsură. Pentru Planic, latifundiarul din Pipera negociază intens cu oficialii de la Botoşani pentru aducerea lui Andrei Chindriş, iar în locul lui Harlem Gnohere, conform sport.ro, FCSB îşi poate aduce un alt atacant străin cu experienţă în Liga I.

Fiul celebrului Rivaldo este ţinta lui Gigi Becali în vara acestui an. În vârstă de 25 de ani, Rivaldinho mai are contract cu FC Viitorul până în 2021, iar de serviciile sale sunt interesate şi echipe din China şi din Rusia. Deşi este cotat la 800 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, atacantul brazilian ar putea pleca de la FC Viitorul pe o sumă mult mai mică.

În urma pandemiei de coronavirus care a lovit sportul mondial din toate punctele de vedere, Gheorghe Hagi s-ar mulţumi şi cu suma de 500 de mii de euro în schimbul lui Rivaldinho. Trecut şi pe la Dinamo, în iarna lui 2017, fiul lui Rivaldo a marcat şapte goluri şi a oferit patru pase decisive în cele 18 meciuri jucate pentru FC Viitorul, în acest sezon, în toate competiţiile.

 

First slide
  • Tags:
  • Surpriz? ,FCSB ,lupt? cu chinezii

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame