Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 13-Jun-2020

  • Vizualizari: 834

BOMBĂ totală la FCSB. Transfer surprinzător făcut de Becali înainte de finalul sezonului: "L-am luat, e fabulos!"

FCSB se pregăteşte pentru o vară incendiară pe piaţa pariurilor, iar Gigi Becali îşi face calculele pentru plecările lui Dennis Man şi Florinel Coman.

Gigi Becali i-a obişnuit pe fanii celor de la FCSB cu transferuri importante în ultimele sezoane, iar în vara acestui an se pregăteşte pentru noi lovituri istorice în fotbalul românesc. Florinel Coman şi Dennis Man sunt doi dintre cei mai râvniţi jucători din Liga I, iar pe urmele lor sunt cluburi importante din Europa.

În plină pandemie de coronavirus, când sportul mondial era oprit, Gigi Becali a avut ofertă de la Orlando City pentru Florinel Coman, însă americanii n-au oferit cele 10 milioane de euro aşteptate de patronul de la FCSB. Acum, mijlocaşul este urmărit de echipe de tradiţie din fotbalul european, iar Dennis Man are oferte concrete de la cluburi importante din vestul Europei.

FCSB, transfer surprinzător. Becali l-a luat pe Man la recomandările Anamariei Prodan

Dennis Man este dorit insistent de Fiorentina şi de Atalanta, despre care jurnaliştii din Italia au scris că vor să plătească 10 milioane de euro pentru tânărul mijlocaş al roş-albaştrilor. În plus, aceeaşi sumă vrea să o achite şi Sheffield United pentru aducerea lui Dennis Man.

Iar agentul jucătorului, Anamaria Prodan, a dezvăluit cum a ajuns Dennis Man la FCSB.

"În discuţiile mele cu Gigi, în momentul în care îmi spune «Ana, dacă aduce Giovanni o ofertă?», eu nu mă opun. Cu atât mai bine. Ne punem la masă şi negociem. Că e business. Cel mai important pentru mine e jucătorul, ca el să fie OK. Eu le-am clădit carierele de când erau copiii. Pe Dennis Man eu l-am adus la Steaua, nimeni altcineva! MM şi Laur erau în cantonament.

I-am sunat să se uite la meciul de baraj al celor de la UTA, dar mi-au zis că ei n-au timp să stea să se uite. L-am sunat pe Gigi imediat. «Patroane, uită-te la jucătorul ăsta să-l luăm că e fabulos!». S-a uitat şi l-am luat. Am făcut totul fără MM şi Reghe!", a explicat Anamaria Prodan la gsp.ro.

First slide
  • Tags:
  • Becali ,FCSB ,transfer,surprinz?tor

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame