Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 23-Mar-2020

  • Vizualizari: 994

Al patrulea deces în România al unei persoane infectate cu coronavirus - o femeie de 72 de ani internată la Suceava

Al patrulea deces al unei persoane confirmate cu coronavirus s-a înregistrat în România luni dimineață. Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în 21 martie la Spitalul Județean Suceava, cu afecțiuni cronice asociate.

Anunțul a fost făcut luni de către Grupul de comunicare strategică:

  • În această dimineață a fost înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19.
  • Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie în Spitalul Județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare), fără context epidemiologic (nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv).

Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus a fost confirmat în România duminică dimineață. Este vorba despre un pacient care suferea și de cancer și care se întorsese din Franța în 6 martie.

"A fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României. Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 în 18 martie, la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)", a anunțat Grupul de comunicare strategică.

Cel de al doilea pacient cu COVID-19 care a decedat este un bărbat de 74 de ani din București internat la la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş". Potrivit Ministerului Sănătății, nu se știe în acest moment cum s-a infectat cu coronavirus pacientul și este în curs ancheta epidemiologică.

Al treilea deces a fost confirmat duminică seară în România. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț și transferat la Iași. Conform autorităților, el avea afecțiuni cronice și în urma anchetei epidemiologice s-a constat că nu a călătorit în afara țării și nici nu a fost în contact cu o persoană infectată. Este vorba despre Vasile Ouatu, patron al unui complex comercial și al echipei de volei feminin, dar și fost viceprimar al orașului Piatra-Neamț.

 

Bilanțul infectărilor cu coronavirus în România ajunsese la 433 duminică, raportarea oficială de duminică de la ora 13.00 anunțând alte 66 de noi cazuri. Este cel mai mare număr de îmbolnăviri raportate într-o zi de la apariția COVID-19 în România. Conform Grupului de comunicare strategică, la terapie intensivă sunt internați în acest moment 14 pacienți, din care 3 în stare gravă, în timp ce starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară. De la apariția COVID-19 în România, 64 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

First slide
  • Tags:
  • coronavirs,deces,romania,Al patrulea deces

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: