Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 18-Feb-2021

  • Vizualizari: 632

Compania singaporeză TDCX deschide la Bucureşti primul birou din Europa Centrală şi de Est, unde va angaja 100 de persoane

TDCX, companie singaporeză din industria externalizării proceselor de afaceri (BPO), a anunţat miercuri că deschide la Bucureşti primul birou din Europa Centrală şi de Est şi al doilea din Europa, unde va angaja 100 de persoane.

”TDCX, companie din industria externalizării proceselor de afaceri (BPO), deschide la Bucureşti primul birou din Europa Centrală şi de Est şi al doilea din Europa, după lansarea operaţiunilor din Spania din urmă cu doi ani. TDCX, companie cu sediul în Singapore, îşi continuă astfel procesul de creştere internaţională pe piaţa europeană după succesul înregistrat prin deschiderea biroului din Barcelona. Cu un model de business dezvoltat pe pieţele din Asia, TDCX îşi propune să construiască o prezenţă puternică regională în Europa prin furnizarea de servicii pentru clienţi noi, precum şi prin extinderea unor parteneriate regionale la nivel global”, arată compania.

TDCX urmează să angajeze în primul an de activitate peste 100 de specialişti pentru biroul din Bucureşti.

La nivel internaţional, TDCX deserveşte organizaţii globale de top şi oferă servicii companiilor din locaţii ca Singapore, Malaezia, Thailanda, Filipine, China, Japonia, Spania, Columbia, India şi, de astăzi, România. Compania are experienţă în domeniul tehnologiei, e-commerce, industria luxului, sectorul financiar, turism şi sectorul ospitalităţii.

“Sunt încântat de această nouă investiţie pe piaţa din România şi, bineînţeles, de noua mea provocare profesională. În ciuda faptului că ne confruntăm cu o perioadă cu multe provocări la nivel mondial, lansarea TDCX în România reprezintă o confirmare a disponibilităţii talentelor pe plan local şi a potenţialului de creştere pe care ţara noastră îl are. Cu spaţii moderne de birouri, o cultură orientată spre oameni şi cu un spirit inovator, suntem convinşi că vom dezvolta o organizaţie BPO de elită care va atrage cei mai buni specialişti pentru a sprijini din Bucureşti clienţii noştri globali”, a declarat Daniel Mereuţă, country director TDCX România.

În ceea ce priveşte oportunitatea de a intra pe piaţa din România, Sophie Chelmick, vicepreşedinte TDCX Europa, afirmă că “Bucureştiul a bifat foarte multe criterii, ca destinaţie ţintă de investiţie, pentru a completa perfect biroul nostru multilingv din Barcelona. Bucureştiul este una dintre cele mai bune locaţii din Europa şi oferă, de asemenea, acces la talente cu experienţă în mediul digital. TDCX înregistrează o creştere impresionantă, iar în prezent construim un braţ european puternic pentru grupul TDCX şi pentru partenerii noştri globali.”

TDCX este un furnizor de top de soluţii de outsourcing la nivel mondial care acordă sprijin organizaţiilor din pieţe ca Singapore, Malaiezia, Thailanda, Filipine, China, Japonia, Spania, Columbia, India şi acum România. Compania are o experienţă în domenii ca sectorul tehnologiei, e-commerce, industria luxului, sectorul financiar, turism şi sectorul ospitalităţii.

First slide
  • Tags:
  • TDCX
  • companie singaporez?
  • Bucure?ti ,primul birou din Europa Central? ?i de Est ,va angaja,100 de persoane.

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame