Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 25-Feb-2020

  • Vizualizari: 1168

Vietnamul a scăpat de coronavirus. Toţi pacienţii infectaţi s-au vindecat şi nu au mai apărut noi cazuri

Vietnamul este ţara care pare că ar fi scăpat de coronavirus. 16 oameni au fost infectaţi cu temutul virus, dar aceştia au fost vindecaţi. De asemenea, din data de 13 februarie, în ţară nu au mai apărut noi cazuri de infecţie.

Vietnamul, ţara în care toţi pacienţii bolnavi de coronavirus au fost vindecaţi

Vietnamul este ţara care pare că ar fi scăpat de coronavirus. 16 oameni au fost infectaţi cu temutul virus, dar aceştia au fost vindecaţi. De asemenea, din data de 13 februarie, în ţară nu au mai apărut noi cazuri de infecţie, după cum informează ministerul sănătăţii din Vietnam.

Primele cazuri de coronavirus au fost înregistrate în Vietnam pe data de 23 ianuarie, când doi cetăţeni chinezi au fost confirmaţi ca fiind infectaţi. Ultimul pacient vindecat de coronavirus de către cadrele medicale din Vietnam a fost un bărbat în vârstă de 50 de ani.

 

Bebeluş de trei luni, infectat cu coronavirus în Vietnam

Acesta a fost infectat cu coronavirus de către fiica sa care făcuse o călătorie în Wuhan, China. Potrivit ministrul sănătăţii din Vietnam, bărbatul este vindecat, acesta şi-a revenit complet.

Oficialul vietnamez a mai declarat că starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este din ce în ce mai bună. Printre aceştia se numără şi un copil în vârstă de trei luni.

Pe de altă parte, în Italia, epidemia de coronavirus a băgat toată ţara în sperieţi. În italia au murit deja 7 oameni infectaţi cu Covid-19. De asemenea, peste 200 de oameni sunt infectaţi cu virusul ucigaş la această ora. 11 localităţi din nordul Italiei au fost puse în carantină.

Panica s-a instaurat printre aceşti locuitori. Oamenii, disperaţi, au golit supermarket-urile de alimente. Multe magazine au fost închise, iar autorităţile au început să ameninţe populaţia cu închisoarea dacă nu respectă carantina.

 

Autorităţile din România sunt în alertă, mai ales că în Italia, în zonele infectate, trăiesc mulţi români. Au fost demarate procedurile de achiziţionarea a 35 de termo-scanere. Acestea vor fi montate pe aeroporturi şi la alte puncte de trecere a frontierei.

 

De asemenea, personal medical din toată ţara va fi detaşat la graniţe şi pe aeroporturi. În plus, autorităşile din România au decis ca cei ce se întroc din ţară din Italia, din zonele afectate de coronavirus, vor trebui să completeze un formular. De asemenea, aceştia vor intra în ţară pe fluxul destinat curselor charter.

 

 

First slide
  • Tags:
  • coronavirus,vindecare,vietnam

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame