Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 04-Dec-2020

  • Vizualizari: 99

Ciolacu: Când PSD va câştiga alegerile avem o soluţie, nu neapărat o soluţie cu suspendarea, ar fi o aberaţie politică într-un moment şi aşa de criză/ Când mergem cu propunerea de prim ministru vom merge şi cu semnăturile pentru a demonstra o majoritate

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că, dacă PSD va fi partidul cu cel mai mare număr de voturi la alegerile parlamentare din 6 decembrie, PSD va merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de premier, dar şi cu o listă de semnături care să arate că PSD va putea forma o majoritate care să asigure un vot pentru guvernul propus de acel premier. Liderul PSD respinge ideea unei eventuale suspendări a preşedintelui în situaţia în care acesta refuză să desemneze un premier propus de PSD.

"Sub nicio formă PSD nu va face un guvern cu PNL, dar aştept să văd dacă preşedintele respectă Constituţia când PSD va câştiga alegerile şi atunci avem o soluţie pentru acest lucru, nu neapărat o soluţie cu suspendarea, ceea ce consider că ar fi o aberaţie politică într-un moment şi aşa de criză, şi aşa în care românii sunt atât de încercaţi”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

Întrebat care este soluţia pe care o ia în calcul, liderul PSD a explicat că vrea să prezinte preşedintelui şi o listă cu semnături din partea celor care ar constitui majoritatea care să susţină premierul propus de social-democraţi.

"Eu am spus, ca şi român, nu consider oportună o eventuală suspendare a preşedintelui ţinând cont de contextul actual prin care trece România în acest moment şi îmi menţin această părere, că nu aşa se abordează lucrurile. Soluţia cea mai bună când mergem cu propunerea de prim ministru vom merge şi cu semnăturile pentru a demonstra o majoritate preşedintelui României pe care o vom avea în Parlamentul României. În acel moment este evident că avem voturile necesare şi preşedintele va fi obligat să facă acest lucru. Haideţi să ajungem în acel moment!”, a adăugat preşedintele PSD.

First slide
  • Tags:
  • Pre?edintele PSD
  • Marcel Ciolacu
  • PSD,partidul cu cel mai mare num?r de voturi la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: