Startup finantat in cadrul proiectului ASTRENE - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

  • Autor: alex

  • Publicat: 03-Jul-2020

  • Vizualizari: 1207

Ce mașină testează Renault în România? Șoferii au crezut că au dat nas în nas cu viitoarea Dacia Logan

Un prototip camuflat le-a atras atenția șoferilor zilele acestea între Pitești și Vâlcea. Cei mai mulți dintre ei au crezut că au dat nas în nas cu Dacia Logan.

 

GALERIE FOTO

Deși este vorba despre un sedan, mașina surprinsă în trafic între Pitești și Vâlcea nu este nici pe departe cea de-a treia generație a modelului românesc, surprins și de fotografii Promotor luna trecută.

Un cititor care a realizat că sub camuflaj nu se ascunde un Logan ne-a trimis imaginile. Sedanul are o parte frontală care seamănă cu ceea ce am putea vedea la Renault Megane V. Site-ul cardisiac.com a publicat deja o randare (vezi GALERIA FOTO) care arată un posibil look al modelului. Viitoarea generație Megane va fi disponibilă – scriu francezii – doar ca sedan și în versiune Xmod. Aceasta din urmă ar putea avea o gardă mai mare la sol, protecții din plastic pe aripi și funcție Extended Grip, disponibilă și la modelele Scenic și Captur.

Deși mașina surprinsă pe șoselele din România, în compania unui Megane IV (vezi GALERIA FOTO), pare să fie într-o fază finală a dezvoltării, francezii susțin că Renault Megane V va ajunge în showroom-uri abia în 2022. Modelul va fi produs în continuare la uzina Renault din Palencia din nordul Spaniei.

Gama de motorizare ar putea include – scriu francezii – versiunile TCe 100 și TCe 160 cu sisteme mild hybrid, dCi 115, un hibrid cu motor termic și motor electric care să dezvolte împreună 130 de cai putere, dar și un plug-in hybrid de 160 de cai putere. Renault pregătește pentru viitoarea generație Megane și funcții de rulare semi-autonomă Nivelul 2.

De ce au crezut șoferii că mașina camuflată este Dacia Logan III?

Dacia Logan III a intrat în faza finală de dezvoltare. Mai multe prototipuri au fost surprinse, în ultima perioadă, pe șoselele din România. Fotografii Promotor au realizat fotografii spion cu modelul camuflat în zona Centrului Tehnic de la Titu, dar și în apropiere de uzina din Mioveni.

Logan III ar fi trebuit să fie prezentat în toamnă la Salonul Auto de la Paris. Dar pentru că evenimentul nu va mai avea loc și pentru că mașina este aproape gata, Dacia ar putea să o prezinte oficial în această vară.

First slide
  • Tags:
  • Renault ,România

Mai multe articole similare


  • www.instagram.com/user
  • www.youtube.com/user
Vreme, 05
Vremea Iasi booked.net
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 40%

Vânt: S - 8 KPH

Vremea Suceava
+2

Mare: +4° Mic: -3°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Vremea Piatra Neamţ
+3

Mare: +4° Mic: -1°

Umiditate: 30%

Vânt: S - 6 KPH

Vremea Bacău
+3

Mare: +5° Mic: -2°

Umiditate: 39%

Vânt: S - 10 KPH

Vremea Vrancea
+2

Mare: +3° Mic: -2°

Umiditate: 69%

Vânt: E - 4 KPH

Vremea Galaţi
+2

Mare: +5° Mic: +1°

Umiditate: 66%

Vânt: SW - 15 KPH

Vremea Botoşani
+3

Mare: +5° Mic: -1°

Umiditate: 39%

Vânt: SSE - 8 KPH

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'timezonedb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: